Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

Projektiranje i izvedba interijera

Projektantsko – prodajni tim Trendir-a svakodnevno pruža kvalitetan konzalting i projektiranje prostora  različite namjene kao i pripremu za proizvodnju. Proizvodnja i montaža, osposobljene stručnim osobljem i modernim mašinama daju sigurnu garanciju kvalitetne izvedbe, zahvaljujući kojoj je firma stekla povjerenje za opremanje brojnih stambenih i poslovnih prostora, uključujući i one najzahtjevnije.

Od osnovnog proizvoda SOGAL plakara koji egzistira u BIH već punih 15 godina i koji je zahvaljujući svom jedinstvenom identitetu tzv. Američkog plakara prerastao u brend proizvoda. Naš asortiman se u prethodnom periodu proširio na kuhinje, spavaće, dječije i radne sobe, te različit komadni namještaj po mjeri i želji klijenta. Paralelno sa programom opremanja doma, razvijao se i asortiman koji se odnosi na poslovne prostore u smislu kancelarijskog opremanja općenito, ali i opreme za vrtiće, škole, hotele, biblioteke, butike, apoteke, caffe-e i sl.

U salonu su pored inovativnog  i avangardno dizajniranog namještaja, izloženi najnoviji proizvodi više domaćih i europskih firmi.

Glavni partner u opremanju je domaća firma STILLES iz Sarajeva, pored njih su: SOGAL, EGGER, SCH, KOLPA i dr.

+387 63 286 908 | +387 61 263 611

office@pametna-kuca.ba

Adresa

Adresa
Husnije Repca 7 (Bulevar)
Grad
88000 Mostar
BiH
Bosna i Hercegovina

Radno vrijeme

Ponedeljak petak
Ponedjeljak-Petak
09:00 - 14:00
09:00-14:00
Vikend
Vikendom i praznicima
Ne radimo
Ne radimo