Elastični plafoni

DPS elastični plafoni predstavljaju sistem inovativne tehnologije, novog dizajna i novih mogućnosti u kreiranju i dekoraciji prostora oko nas već dulje od 15 godina. Garancija u trajanju od 10(deset) godina svjedoči o visokom kvalitetu, dok praktičan način održavanja svrstava DPS u rado primjenjive materijale u opremanju enterijera.

Pogodnost DPS sistema jeste da možemo otkloniti sve nepravilnosti nastale prilikom građenja a istovremeno dobiti estetski i vizualno lijep prostor. Jedan je to od razloga zbog kojih smo dobili i nagradu za najbolji proizvod godine.

DPS sisteme možemo koristiti za spuštanje stropa , zidne obloge , transparentne oslikane površine, posebno osvijetljene površine –lustere, plafonske i zidne obojene obloge, video zidove i sl. Oblik može biti jednostavan – ravan, kao i ovalnog,lučnog, okruglog i savijenog izgleda – sukladno projektantskim zahtjevima.

DPS elastični plafon je veoma lagan i ne opterećuje plafon postojeće prostorije. Jedan kvadratni metar teži svega 180g (0,18 KG). Pruža jednostavnu mogućnost montaže svjetlosnih i ventilacionih otvora. DPS elastični plafoni su izrađeni po najvišim europskim i međunarodnim standardima i 100% se recikliraju. Ova činjenica je ključ uspješnog i trajnog prisustva u preko 70 (sedamdeset) zemalja na svih 6 kontinenata, a instalirano je već preko 1.000.000 kvadratnih metara platna.

DPS elastični plafoni posjeduju oznaku CE u skladu sa Certifikatom o Usuglašenosti 1488-CPD-0106/E , kao i visokim standardom sigurnosti EN 14716:2004.

Zašto DPS ?

  • DPS elastičnim plafonima je vrlo lako maskirati greške , pukotine postojećih plafona kao i sakrivanje konstruktivno vidljivih elemenata, elektor instalacija , informatičkih instalacija, ventilacija kao i alarmnih instalacija
  • Boje i teksture - postoji više od 100 (stotinu) boja u ponudi
  • Oblici – DPS platna su fleksibilna i prilagodljiva različitim oblicima, horizontalna , vertikalna kao i valovitog oblika
  • Održavanje – DPS platna ostaju dugo čista i nepromijenjena (čišćenje se preporučava svakih 5 – 7 godina uz korištenje 'mekanih' sredstava pomiješanih sa vodom)
  • Vodootporna –DPS plafoni su u potpunosti vodootporni
  • Anti elektrostatičnost – DPS plafoni su zaštićeni od naslaga prašine i kondeza. U širokoj upotrebi koristimo ih za kompjuterske sobe, bolnice kao i operacione sale
  • Instalacija – Brza i čista
  • Efikasna realizacija bilo kakvih dizajnerskih zamisli

Više informacija na web stranici:

Foto galerija:

+387 63 286 908 | +387 61 263 611

office@pametna-kuca.ba

Adresa

Adresa
Husnije Repca 7 (Bulevar)
Grad
88000 Mostar
BiH
Bosna i Hercegovina

Radno vrijeme

Ponedeljak petak
Ponedjeljak-Petak
09:00 - 14:00
09:00-14:00
Vikend
Vikendom i praznicima
Ne radimo
Ne radimo